PC-School PC-School

     

 

    finy

Bővebben az adatvédelemről...

adatved

Az adatvédelem terén már eddig is számos rendelkezés biztosította a személyes adatok védelmét. A jelenlegi adatvédelmi törvény tartalmazza a legfontosabb szabályokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló (2011. évi CXII. törvény - Info tv.).
Az Európai Parlament azonban új adatvédelmi szabályokat szavazott meg, melyek által 2016/679/EU számon megszületett az EU Általános Adatvédelmi Rendelete a GDPR: General Data Protection Regulation.
A GDPR minden cégre vonatkozik, amelyik európai állampolgárok személyes adatait kezeli.

A GDPR törvény 2018. május 25-én lép hatályba.

Célja a személyes adatok és a magánszféra védelme. Minden cég érintett, amennyiben az alábbi személyes adatokat használja fel: - név, lakcím, online azonosítók (IP cím stb.), e-mail, eü. adatok (TAJ), jövedelem (adóazonosító). Felnőttképzési szerződés kötésekor ezeket - továbbá más személyes adatot, mint a születési hely, idő, édesanyja neve - az adatokat kérjük megadni, melyeket 5 évig őrzünk meg.

Támogatott képzések esetén az előírásoknak megfelelően a résztvevőkről fotók is készülnek!

13 éves kor alatt nem fogadható el egy gyermek nyilatkozata. Érvényes hozzájárulást csak a 16. betöltött gyermek adhat. A két korhatár közötti gyermekek esetében szülői hozzájárulás szükséges.

Kérjük olvassa el az "Adatvédelmi tájékoztatónkat", mielőtt aláírja az "Adatkezelési nyilatkozat"-át.

Adatvédelmi szabályzatunk belső dokumentum, ügyfélszolgálatunkon kérheti olvasásra.

Adatvédelemmel kapcsolatos panasza esetén forduljon a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz!