PC-School PC-School

     

 

    finy
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 42/406-968

IKT PEDAGÓGUSOKNAK avagy tippek, trükkök az informatika terén – tantermi változat

46168022 online education and graduation webinar and video seminar learning concept businessman hand touching

Ha már a modern eszközök adottak az iskolában, meg kell tanulnunk néhány egyszerű fogást, hogy a digitális kornak megfelelő órákat tartsunk. Néhány trükkös program alkalmazása jelenlegi óravázlatába, nem nehezebb mint bevásárolni az Aldiban, de változatosságot, ezzel motívációt visz mindennapjainkba.

Ezen programok kezelése könnyen, bárki számára elsajátíthatók, tanóráinkon bemutatjuk azok használatát, funkcióit. Azokat tankönyvből megtanulni nem könnyű, és sokkal több időt vesz igénybe, mint tanórai keretek között. Ezért aki szereti ha az IKT alkalmazásokat bemutatják neki az ezt a képzési formát válassza! Közös gyakorlás után már könnyen fog menni az önálló munka is.

Most ingyenes tantermi képzés keretében segítünk, hogy megtanulják a mai fiatalok igényeinek és szükségleteinek megfelelő játékos és interaktív applikációk használatát. Megismerkedjenek különböző oktatási tartalmú tematikus honlapokkaltesztkészítőkkel és a számonkérés elektronikus lehetőségeivel.

Záróvizsga:

  • Iker2 vizsga, ami Internetes jártasságról szól, és 30 kreditpont ér
  • 3 éven belül 2 plusz ECDL vizsga 120 kreditpontot kap!

A GINOP 6.1.2 - IKER2 ingyenes képzés az ECDL-Start bizonyítványhoz szükséges 4 modulból kettőt (Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek) beszámít! Így már csak két modulból kell vizsgáznia, hogy megszerezze a 120 kreditet érő ECDL-Startot! A szövegszerkesztés mellé választhatja az "IKT pedagógusoknak" modult is.

Naprakész tudást szerezhet minden pedagógus!

 

Induló csoport után a 42/406-968-os számon érdeklődhet, helyszín a PC-School, de megfelelő csoportlétszám esetén akár az Ön iskolája is lehet!

Érintett témakörök: Internetes jártasság fejlesztése, tablet használat, Google alkalmazások (Drive, Űrlapok, térkép, ...), Okosdoboz, Kahoot, LearningApps, Redmenta, jogok és biztonság.