PC-School PC-School

     

 

    finy
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 42/406-968

IKT PEDAGÓGUSOKNAK avagy tippek, trükkök az informatika terén – otthontanulással

46168022 online education and graduation webinar and video seminar learning concept businessman hand touching

Ha már a modern eszközök adottak az iskolában, meg kell tanulnunk néhány egyszerű fogást, hogy a digitális kornak megfelelő órákat tartsunk. Néhány trükkös program alkalmazása jelenlegi óravázlatába, nem nehezebb mint bevásárolni a Sparban, de változatosságot, ezzel motívációt visz mindennapjainkba.

Ha szeretné elsajátítani, de nincs ideje képzésre járni, tanuljon otthonról, mentori segítséggel.

Távoktatás keretében segítünk, hogy megtanulhassák a mai fiatalok igényeinek és szükségleteinek megfelelő játékos és interaktív applikációk használatát. Megismerkedhetnek különböző oktatási tartalmú tematikus honlapokkal, tesztkészítőkkel és a számonkérés elektronikus lehetőségeivel.

A képzés díja: 25.400.-Ft.

A képzés vizsgával zárul, ami vagy

  • egy önálló óraterv készítése saját műveltségi területén, melyben alkalmaz IKT eszközöket és a tanult feladatkészítő alkalmazásokat, vagy azok valamelyikét. A tanórához egy 3-5 diából álló prezentáció készítése, vagy
  • IKT Pedagógusoknak – ECDL modulvizsga, mely feleletválasztós tesztből, továbbá egy gyakorlati feladatmegoldásból áll (pl. tartalomkeresés a neten, tartalommegosztás, 1-2 diából álló prezentáció készítés). A vizsgával felmerülő további költség: 10.000.-Ft (vizsgakártya, vizsgadíj). Ezt a vizsgát csak a vizsgaközpontunkban teheti le.

A képzés a pedagógus továbbképzési programban akkreditált, tehát jár érte a 30 kreditpont.

A továbbképzés formája: távoktatás otthontanulással, 2019.07.01-10.15. között, 1 kontaktóra lehetőséggel, online záróvizsgával.

A jelentkezés feltételei: felsőfokú pedagógiai végzettség, alapvető számítógépes ismeret.

 

 

Jelentkezéshez töltse ki az alábbi űrlapot!

Adategyeztetés után a képzés első napján fogja megkapni az elérhetőséget az online tananyaghoz.

 

Ui: ha valakinek nem jön be a távoktatás, természetesen hasonló tananyaggal várjuk Önöket kontaktórás képzésre is!

Érintett témakörök: internetes jártasság fejlesztése, tablet használat, Google alkalmazások (Drive, Űrlapok, térkép, stb. ...), Okosdoboz, Kahoot, LearningApps, Redmenta, jogok és biztonság.

 

Tájékoztató lap

Olvassa el az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatónkat!

Ismerje meg a képzési programot!

_________________________________________________________________

Amennyiben a képzés támogatott, úgy az EFOP-3.4.4-16-2017 „A felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint az MTMI szakok népszerűsítése a felsőoktatásban” című projekt keretében valósul meg. A képzés neve: „Infokommunikációs Technológia (IKT) pedagógusoknak – felkészítés ECDL vizsgára, távoktató program”. Alapítási engedély száma: 9/6/2018. (érvényes: 2023.02.08-ig)