PC-School PC-School
VTEM skitter

VTEM skitter

VTEM skitter

Itt

mindenki jól érzi magát!

VTEM skitter

Játszva

mindent megtanítunk!

VTEM skitter

Igazodunk

az igényekhez!

VTEM skitter

Nyíregyháza

központjában megtalálnak!

 
Tanfolyamaink

Lakosság és céges csoportok számára az ECDL képzés mellett kínálunk grafikai, kiadványszerkesztő és webdesign képzéseket is!

Bővebben!


INGYEN KÉPZÉSEK

TÁMOGATOTT,
ingyenes képzések.

Kezdő és haladó képzésen a digitális eszközök használatát oktatjuk!

Bővebben!


Szolgáltatás

Nem csak tanítjuk,csináljuk is! Weblapok, webáruházak készítését, szórólapok, plakátok, könyvek nyomdai előkészítését!

Bővebben!

 

A képzés engedélyszáma: E-000743/20014/D004

ecdl szov30 óra (4 óra elmélet, 26 óra gyakorlat)

Ez a modul azoknak a profi felhasználóknak ajánlott, akik nem elégszenek meg az informatikai írástudáshoz szükséges standard ECDL Szövegszerkesztés vizsgával, hanem ennél jóval magasabb szintű tudást szeretne szerezni, és erről tanúbizonyságot is tenni egy modulvizsga alkalmával.

A képzés során megszerezhető kompetenciák: 

A képzésen résztvevő képes lesz hatékonyan használni a már meglévő tudására és képességeire építve olyan módon használni a szövegszerkesztő alkalmazást, amelyeket hagyományosan haladó szintű szövegszerkesztésnek nevezünk. Képes lesz magas színvonalú szövegszerkesztői dokumentumokat elkészíteni, amelyek tartalmaznak bonyolultabb tipográfiai, formázási és elrendezési megoldásokat, táblázatokat, űrlapokat és grafikákat is. Elsajátítja a szövegszerkesztő alkalmazás különféle eszközeit (pl. makrók, körlevélfunkciók). A gyakorlati feladatok során a lépésről-lépésre nehezedő feladatok olyan irányba formálják személyiségét, hogy magabiztosabban használja korábban megszerzett ismereteit.

Előzetesen elvárt ismeretek: készségszintű operációs rendszer ismeretek

A képzés díja: 39.000.-Ft + a választott vizsga díja

(Tananyag a következő oldalon!)

 

Nézd meg a naptárban mikor lesz legközelebb ECDL vizsga nálunk!Kattints ide!

Az ECDL... tudj meg többet!

Mi is az az ECDL?

Európai Számítógép-használói Jogosítvány - European Computer Driving Licence

Az ECDL az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni. Az ECDL finn ötlet alapján 1996. óta létezik. Az ECDL gyártófüggetlen, minőségbiztosított, decentralizált módon megszerezhető és világszerte kellőképpen elterjedt, ezáltal az egyetlen, amely minden szempontból megfelel az EU e-Europe akcióterveknek. A bizonyítványt az EU csaknem valamennyi kormánya elismeri. Mi 2004-ben csatlakoztunk vizsgaközpontként.

Bővebben

Képzési ajánlataink!