PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 42/406-968

Mindent az ECDL-ről

Nem születhet mindenki billentyűzettel a kezében, de ez nem jelenti azt, hogy nem élvezheti mindenki az informatika által nyújtott 21. századi élményeket!

Tananyagainkkal az alapismeretektől kezdve ismerheti meg a gépkezelést és a felhasználói, elsősorban irodai programok használatát. Tananyagaink könnyen elsajátítható videók, amihez a videó közben használt nyersanyagokat is rendelkezésre bocsájtjuk, így együtt haladhat a tananyaggal. Ha felkészüt, viszgázhat és egy nemzköileg elismert bizonyítványt szerezhet

De mi is az az ECDL?

ECDL = European Computer Driving Licence = Európai Számítógép-használói Jogosítvány
Az ECDL az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni. A bizonyítványt az EU szinte valamennyi országa elismeri.

Kinek és miért jó?

Az ECDL vizsga bátran elkezdhető 6-99 éves korig bárkinek, aki eddig még nem kapott lehetőséget arra, hogy megismerje az informatika varázslatos világát. Az ECDL a számítógép használatához szükséges valamennyi ismeretet garantálja. Konkrét követelményrendszere van, moduláris felépítésű.

A vizsgákról

A vizsgarendszer felelőse és jogtulajdonosa Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság– Budapest.

Vizsgázni ONLINE, vagy bármely akkreditált ECDL-vizsgaközpontban – így tehát intézményünknél is – lehet tenni. 4 modul teljesítése esetén a bizonyítvány már kiállítódik.

A vizsgák megkezdéséhez regisztráció szükséges. 

Árak:  

Regisztrációs díj egységesen mindenkinek 9.000.-Ft

Vizsgadíj egységesen mindenkinek 4.000.-Ft

Automata próbavizsga: 2.000.-