PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 20/337-1927

Nem születhet mindenki billentyűzettel a kezében, de ez nem jelenti azt, hogy nem élvezheti mindenki az informatika által nyújtott 21. századi élményeket!

Az ICDLONLINE.HU oldalon található tananyagainkkal az alapismeretektől kezdve ismerheti meg a gépkezelést és a felhasználói, elsősorban irodai programok használatát. Tananyagaink könnyen elsajátítható videók, amihez a videó közben használt nyersanyagokat is rendelkezésre bocsájtjuk, így együtt haladhat a tananyaggal. Ha felkészüt, viszgázhat és egy nemzköileg elismert bizonyítványt szerezhet

De mi is az az ICDL?

Az ICDL egy moduláris vizsgarendszer, mellyel megszerezhető bizonyítvány a digitális készségek meglétét igazolja. Minőségét, elismertségét Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (továbbiakban: NJSZT ICDL Iroda) felügyeli. A vizsgáztatás az NJSZT által akkreditált ICDL vizsgaközpontokban történik.

Kinek és miért jó?

Az ICDL vizsga bátran elkezdhető 6-99 éves korig bárkinek, aki eddig még nem kapott lehetőséget arra, hogy megismerje az informatika varázslatos világát. 7
Az ICDL a számítógép használatához szükséges valamennyi ismeretet garantálja. Konkrét követelményrendszere van, moduláris felépítésű.

A vizsgákról

A vizsgarendszer felelőse és jogtulajdonosa Magyarországon a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság– Budapest.

Vizsgázni ONLINE, vagy bármely akkreditált ICDL-vizsgaközpontban – így tehát intézményünknél is – lehet tenni. 4 modul teljesítése esetén a bizonyítvány már kiállítódik.

A vizsgák megkezdéséhez regisztráció szükséges. 

Árak: online vásárlási lehetőség az icdlonline.hu oldalon.

Tananyag: 30.000,-/modul, csomagban féláron, ajándék interaktív gyakorló tréninggel.

Interaktív gyakorló tréning: 9000.-

Automata próbavizsga: 3.000.-

Regisztrációs díj egységesen mindenkinek 9.000.-Ft

Vizsgadíj egységesen mindenkinek 4.800.-Ft