PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 20/337-1927

ecdl erettsegiICDL és érettségi

Az Oktatási Minisztérium és az NJSZT ICDL Irodája közötti megállapodás értelmében a 2004/2005-ös tanévtől kezdve az emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgát jelesre teljesítők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetik az ICDL-bizonyítványt.

Az ICDL-bizonyítvány igénylésére az érettségi bizonyítvány megszerzésétől számított két éven belül van lehetőség.

Az eljárás menete:

1) Töltse ki a regisztrációs lapot és az érettségi bizonyítvány fénymásolatával együtt küldje meg az ICDL Irodának "ICDL érettségi" jeligével az alábbi elérhetőségek bármelyikére:

  • • e-mailban (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.),
  • • faxon (06 1 472 27 28) vagy
  • • postai úton (Neumann János Számítógép-tudományi Társaság, 1054 Budapest, Báthori utca 16.)

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel.

Amennyiben már rendelkezik ICDL vizsgakártyával, kérjük, annak EREDETI példányát is küldje be a fent megnevezett dokumentumok mellett – ez esetben a vizsgakártya díját levonjuk a regisztrációs díjból.

2) A regisztrációs díjról a számlát/csekket a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki és postázzuk.

3) Fizesse be a regisztrációs díjat (5.500.-Ft) a kapott csekken.A befizetett csekk másolatát postai úton vagy faxon vagy e-mailen keresztül küldje meg az ICDL Irodának.

4) A bizonyítványt a befizetést igazoló csekkmásolat beérkezésétől számított 4-6 héten belül postán, ajánlva küldi meg a központ.