PC-School PC-School
VTEM skitter

VTEM skitter

VTEM skitter

Itt

mindenki jól érzi magát!

VTEM skitter

Játszva

mindent megtanítunk!

VTEM skitter

Igazodunk

az igényekhez!

VTEM skitter

Nyíregyháza

központjában megtalálnak!

 
Tanfolyamaink

Lakosság és céges csoportok számára az ECDL képzés mellett kínálunk grafikai, kiadványszerkesztő és webdesign képzéseket is!

Bővebben!


INGYEN KÉPZÉSEK

TÁMOGATOTT,
ingyenes képzések.

Kezdő és haladó képzésen a digitális eszközök használatát oktatjuk!

Bővebben!


Szolgáltatás

Nem csak tanítjuk,csináljuk is! Weblapok, webáruházak készítését, szórólapok, plakátok, könyvek nyomdai előkészítését!

Bővebben!

Minőségpolitikánk


A PC-School Kft, mint felnőttképzési intézmény  tevékenységének javítása, a megrendelők bizalmának erősítése érdekében az FVSZ tagszervezeteként, annak ajánlására a 24/2004. (VI. 22.) FMM rendeletben előírtak szerint az akkreditáció alatt minőségirányítási rendszert hozott létre és azóta is figyel a minőségre.

A minőségirányítási rendszer működtetésével az intézmény ügyvezetője elkötelezte magát az alábbiakra:

 • •    Az intézmény vezetőjének akarata és érdeke, hogy az intézményben folyó tevékenységek valamennyi lényeges folyamata a vonatkozó jogszabályi előírások szerint, a piac sajátosságaihoz és elvárásaihoz igazodva, szabályozott legyen.
  •    A szabályozások betartását az intézmény vezetője maradéktalanul megköveteli, rendszeresen ellenőrzi, és gondoskodik azok folyamatos javításáról, a minőségirányítási rendszer hatékony működtetéséről. Ennek érdekében megteremti a minőségi szolgáltatás feltételeit, szervezeti kereteit, és rendelkezésre bocsátja a szükséges erőforrásokat.
  •    Az intézmény vezetője és munkatársai elkötelezettek a felnőttképzésre vonatkozó jogszabályokban meghatározott és a szakmailag elvárható minőségi követelmények betartására, valamint a felnőttképzési szolgáltatások nyújtására.
  •    Az intézmény korszerű képzéseket és felnőttképzési szolgáltatásokat nyújt meg-rendelőinek, vevőinek. Igyekszik azok igényeinek teljes körű kielégítésére. Képzései és szolgáltatásai mindenki számára elérhetők.
  •    Minden oktatási tevékenységet megfelelő képzettségű munkatárs, vagy megbízási szerződéssel megbízott oktató végez, aki rendelkezik a szükséges ismerettel és gyakorlattal.
  •    Az intézmény vezetője gondoskodik a munkatársak folyamatos szakmai tovább¬képzéséről is.
  •    Az intézmény vezetője fokozott gondot fordít kapcsolatrendszerére, figyelembe veszi partnerei véleményét, melyek alapján igyekszik felülvizsgálni, értékelni, aktualizálni és fejleszteni minőségirányítási rendszerét.

Nézd meg a naptárban mikor lesz legközelebb ECDL vizsga nálunk!Kattints ide!

Az ECDL... tudj meg többet!

Mi is az az ECDL?

Európai Számítógép-használói Jogosítvány - European Computer Driving Licence

Az ECDL az Európai Unió által támogatott, egységes európai számítógép-használói bizonyítvány, amely nem elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni. Az ECDL finn ötlet alapján 1996. óta létezik. Az ECDL gyártófüggetlen, minőségbiztosított, decentralizált módon megszerezhető és világszerte kellőképpen elterjedt, ezáltal az egyetlen, amely minden szempontból megfelel az EU e-Europe akcióterveknek. A bizonyítványt az EU csaknem valamennyi kormánya elismeri. Mi 2004-ben csatlakoztunk vizsgaközpontként.

Bővebben

Képzési ajánlataink!