PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 20/337-1927

2019-ben pedagógus továbbképzésen résztvevők elégedettség mérésének összesítése:

Képzés megnevezése: Infokommunikációs Technológia (IKT) pedagógusoknak -felkészítés ECDL vizsgára, távoktató program

Alapítási eng.sz.: 9/6/2018      OH eng.sz.: D/4122/2018

image001

image002

image003

image004

image005

image006

image007

image008

image009

A képzésen résztvevők egyéni véleményei a képzásről:

Nagyon sok hasznos módszert tanultam.

Szeretem ezt az oktatási formát rugalmassága, célorientáltsága, kényelmessége miatt. Köszönöm! ?

Köszönöm szépen a lehetőséget a képzésben való részvételre. Sok képzésen vagyok már túl, de ezzel a képzéssel nagyon meg vagyok elégedve. Gyakorlatorientált volt, azokat a dolgokat ismertette meg, tanította, amit gyakorló pedagógusként be tudok építeni a munkámba, valamint e tudás birtokában megfelelhetek a kor kihívásainak, a tanítványaim elvárásainak. Tetszettek a személyre szóló értékelések!

Nagyon köszönöm ezt az IKT képzést, nagyon sokat tanultam a képzés alatt!

Köszönöm szépen támogató és segítő javaslataikat,észrevételeiket!

Köszönöm, sokat tanultam.

Azt remélem, hogy az iskolámban a jövőben lehetőség lesz arra, hogy a tanórák keretei között is használjam a most tanult programokat! :)

Újszerű, jól szervezett képzés. Precíz szervezés, érdekes, jól hasznosítható feladatok.

Kedves Képzésvezetők! Örülök, hogy elvégeztem ezt a tanfolyamot. Sokat tanultam, szerintem nem volt megerőltető, de azért kellet kicsit küzdeni. Hiába mondta volna el valaki, hogy milyen tanulást segítő programok vannak az interneten, nem lett volna annyira hasznos, mert itt legalább rá voltam kényszerítve, hogy végig is csináljak egy-egy feladatsort. Úgy érzem, ha az iskolában adottak lesznek a feltételek, használni fogom a tanultakat a tanítás során. Köszönettel Homovics Zsuzsa

Hasznos gyakorlati ismereteket kaptam, amelyeket a napi munkámban már használok is.

Nagyon hasznosnak tartom ezt a továbbképzést.

Támogatóak voltak a PC- School munkatársai, a képzési anyag, a tanultak, a feladatok oldani tudták az IKTkompetencia hiánya miatt bennem meglévő feszültséget. Köszönöm!

Örülök a lehetőségnek! Nem bántam meg, hogy Önöket választottam!

Több ilyen jellegű képzés kellene.

Segítőkész hozzáállásuk és szaktudásuk hozzásegített minket a sikeres vizsgához. Köszönjük.

Köszönöm, hogy segítségükkel új ismeretekre tehettem szert. Örülök, hogy itt tanulhattam.

Úgy gondoltam, napra kész vagyok az IKT eszközök használatával kapcsolatban, a képzésen azonban sok új, hasznos ismeretet szereztem.

Köszönjük a lehetőséget! Sok hasznos információval, lehetőséggel gazdagodtam a képzésük allatt!

Hasznos, érdekes jól teljesíthető volt. Különösen tetszett, hogy egyéni ütemezésben lehetett végezni. Köszönöm szépen!

Köszönöm ezt a lehetőséget! Idén végeztem távoktatásban egy másik IKT- s képzést is, de az feleannyit sem adott, mint a pc- school. Itt nagyon sok információval, IKT- s tudással gazagodtam, amiket eddig nem ismertem. Ha lehetőségük van ezt a képzést továbbfejleszteni, újabb feladatokkal bővíteni, további programokat bemutatni, én egy biztos jelentkezője lennék a következő képzésnek!

Én elég alapos embernek tartom magam, ezért mindent a lehető legnagyobb erőbedobással csináltam. Hatalmas anyagmennyiséget kellett átvenni, ami rengeteg energiabefektetéssel és nagyon sok ráfordított idővel járt.

Újszerű módszerek jól hasznosítható a pedagógiai munkában.

Köszönöm a lehetőséget, a tájékoztatást. Először végeztem így képzést, hogy a saját irldőbeosztásomhoz igazíthattam, mikor dolgozom fel az anyagot, remélem, nem utoljára. Tetszett.

A képzés során nagyon sok új ismerettel gazdagodtam, melyeket remekül tufok hasznosítani a mindennapi munkámban. Én nagyon eĺégedett vagyok mindennel.

Korrekt feladatok és megfelelően felépített oktatási rendszer jellemezte a továbbképzést számomra! Minden segédanyag a rendelkezünkre állt amire csak szükségünk lehetett!

A leghasznosabb továbbképzés, amelyen valaha részt vettem.

Sok hasznos és valóban új ismeretet nyújtott ez a képzés. Ami számomra nagyon szimpatikus volt az a szemlélet, amely az amúgy is sokat gép mellett ülő gyerekek számára nyújt érdekes és változatos ismeretszerzési lehetőségeket. A megoldandó feladatok valóban a fejlődésünket és tudásunk gyarapodását szolgálták, gyakorlatban jól alkalmazhatóak. A konzulensünk felkészült, nagyon segítőkész kiváló oktató. A leadott feladatokat szinte aznap értékelte, visszajelzést kaptam a munkámról , amit érdeklődéssel vártam. A napi munkámhoz jól használható segédleteket küldött, segítségére, tanácsaira számíthattam. Az időkeret amely rendelkezésünkre állt bőven elegendő volt a feladatok elvégzésére, a saját időbeosztás és a távoktatási forma tette lehetővé, hogy be tudjam vállalni ezt a képzést. Köszönöm a lehetőséget és további sok sikert kívánok!

Maximálisan elégedett voltam, köszönöm a munkájukat!

Hasznosnak találtam a továbbképzést, csak egy problémám volt: Ha egy feladatot megcsináltam és visszaküldtem, és újból beléptem a feladathoz, miért üresen volt a teszt? De örülök hogy részt vehettem a továbbképzésen. Szép napot!

Minden megfelelő volt. A konzulens segítőkész volt.

Eddigi pályafutásom legjobb, leghasznosabb továbbképzését kaptam Önöktől. Rendkívül hasznos információkat tartalmazott. Az ajánlott oldalakat azonnal kipróbáltam a csoportjaimban, ahol a diákjaim még motiváltabbak, érdeklődőbbek lettek. Szakmai bemutató órámon újdonságot tudtam mutatni a kollégáknak. Bízom abban, hogy a jövőben is szerveznek majd ehhez hasonló, a gyakorlatiasságot előtérbe helyező képzéseket.

Nagyon hasznos ismeretekre tettem szert, a továbbképzéstől azt kaptam, amire számítottam. A tanultakat már az óráimon is kipróbáltam, a tanulóknak is tetszettek az általam összeállított feladatok. Köszönöm a lehetőséget, a konzulens tanácsait, ötleteit, javaslatait.

A legjobban az tetszett, hogy gyakorlat-centrikus feladatokat kaptunk. A minősítésem során még azon az állásponton voltam, hogy a logopédiába nem illeszthető be az IKT. Most másként gondolom. Eddig csak olyan digitális tartalmakat ismertem, amelyek kész feladatokat adtak, így nem/nehezen illetve erőltetetten illeszthettem a foglalkozások témájához az egyes faladatokat. A tanfolyamon megismertek alapján teljes mértékben a foglalkozások arculatához tudom igazítani a feladatokat, és használhatok számítógépet, amely a gyermekek/tanulók aktivizálásának, motiválásának egyik nagyon fontos eszköze manapság. Külön megköszönöm a konzulens munkáját, alig vártam a visszajelzést, örömmel olvastam a szép szavakat és a bátorítást a következő feladat megoldásához. Persze az sem utolsó szempont, hogy nem kellett utazni, és anyagilag is kedvező volt a tanfolyam..., de nem ez jutott legelőször most eszembe. Még egyszer köszönet.

Sok ismeretre tettem szert, de sajnos ezeket óvodapedagógusi munkám során nem tudom majd hasznosítani. Ez a képzés iskolai pedagógusok számára hasznos! Kicsit csalódott vagyok.

Sok új, az oktatásban felhasználható módszereket ismertem meg. Megnyugtató volt, hogy a konzulens szinte azonnal válaszolt a felmerült kérdésekre.

No comment

Rendkívül jó ötletnek tartom a távoktatást, mert így egyéni tempóban haladhatok, illetve kényelmesen, itthon végezhetem. Az oktatási segédletek nagyon hasznosak voltak, segítségével bárki elsajátíthatja a tananyagot, valamint a konzulens is nagyon segítőkész volt.

Már vettem részt IKT pedagógus továbbképzésen, de sikerült új és hasznos ismereteket elsajátítani.

Tartalmas képzés volt. Későbbi pedagógus tevékenységemre motiválólag hatott.

Örülök, hogy a kezdeti döcögős elindulásom a képzés során gördülékennyé vált. A feladatok új teret nyitottak az óvodában is alkalmazható módszerek-lehetőségek viszonylatában.

Szuper volt!Várom a további továbbképzési lehetőségeket!

Nagyon jó és haszos képzésnek tartom. Sok új dolgot tanultam, amit használni tudok az óráimon. Köszönöm szépen a konzulensem segítőkész munkáját.

Minden szempontból kiváló volt a továbbképzés, gyakorlati feladatokat és az elméletet tekintve egyaránt.

Köszönöm, hogy új módszereket, segédanyagokat is megismerhettem és a gyakorlati feladatok során kipróbálhattam.

A leghasznosabb továbbképzés volt évek óta!

A képzés során sok új, hasznos dolgot tanulhattam meg.

A portfolióm megírásához is kaptam hasznos tippeket, azt hiszem, hogy fejlődött az IKT-s kompetenciám. Köszönjük a türelmet!

Sok hasznos, új ismeretre tettem szert. Megismerkedtem, olyan feladatkészítő oldalakkal, amit nem ismertem, és a további munkám során ezeket nagyon jól fogom tudni alkalmazni, hogy még változatosabbá tegyem az óráimat.

Nagyon hatékony és nagyon sokat tanultam. Pedagógusi munkámban használni is fogom őket. Köszönöm.

Nagyon hasznosnak találom

25 eve vagyok a pályán.Ugy érzem, hogy folyamatosan fejleszteni kell önmagunkat.így számomra értékesek voltak a feladatok, sokat tanulhattam belőle.Köszönöm a lehetőséget.

A képzés szakmailag hozzájárult fejlődésemhez. A feladatok élményszerű kihívást jelentettek számomra.

Köszönjük az oktatást sokat tanultunk belőle és kívánok sok sikereket önöknek.

Számomra igen hasznos volt a képzés,őrültem volna ha több időm lett volna,mert az idővel versenyt kellett futnom így év vége felé.Szeptemberben iskola kezdésre egészen biztos ,hogy alkalmazni fogom a tanultakat. Köszönöm a lehetőséget,jó pihenést s szép nyarat kívánok! Tisztelettel, T Katalin

Köszönöm a tanfolyamot, nagyon tanulságos volt, sok hasznosítható feladattal. :)

Több új feladatszerkesztőt ismertem meg a továbbképzés alatt. A Kahoot és a Redmenta tetszett a legjobban. A konzulens javítása,visszajelzése motiváló volt számomra.Köszönöm szépen a szakszerű munkát.

Sok munkával járt, de mindenképp megérte, mert a mindennapi oktatás során alkalmazható tudásanyagot kaptam. Nagyszerűen összeállították az oktatók a tananyagot. Gratulálok hozzá, és köszönet a sok új ismeretért ! További sok ilyen hasznos képzést szeretnénk! Köszönettel:Cséminé Borbély Zsuzsa

Új programokat ismertem meg, melyeket a munkában jól tudok hasznosítani. A képzés formája is megfelelt számomra, magam oszthattam be az időmet.

A feladatok megoldásában minden esetben számíthattam az Önök segítségére és az iránymutatásukra. Az értékelések pontosak és világosak voltak. Köszönöm a lehetőséget, hogy a kurzusban részt vehettem.

A gyakorlatban is használható programokat ismerhettem meg. Könnyű volt a segédanyagokkal az önálló feldolgozás. Hasznos volt a tanfolyam.

Kedves Szervezők! Köszönöm a tartalmas tananyagokat, érdekes, változatos feladatokat, gyors segítséget és válaszokat. Igyekszem a tanultakat munkámba minél hatékonyabban beépíteni.

37 éve tanítok, sok-sok továbbképzésen vagyok túl. Ez volt a leghasznosabb, leg újszerűbb, leginkább használható képzés. A konzulens végtelenül emberséges, de következetes, segítőkész, jobbító szándékú kritikai érzékkel megáldott nagyszerű EMBER! Isten áldja meg mindnyájukat! Gondon Ibolya

Segítőkész mentor, hasznos feladatok, sok új ismeretet tanultam. Köszönöm szépen!

:)

Mindennel elégedett voltam.

Szamtalan új és érdekes módszerhez kaptam megoldókulcsot ,amelyek munkåmat innovatibbá, haladóbbá teszi.Köszönöm a gyors, kooperatív munkát a képzés szervezőinek!

Egy nagyon jól szervezett továbbképzésen vehettem részt, mindezt az otthonom kényelméből. Sok hasznos gyakorlati ismerettel gazdagodtam. Köszönet érte!

Köszönöm a szakszerű segítséget, útmutatást.

Nagyon hasznosnak tartottam az itt megszerzett ismereteket és nagyon jónak találom, hogy ezt így távoktatás útján elsajátíthattam, hiszen közben dolgozok, így magamnak oszthattam be, hogy az egyes modulokat mikor készítem el. Nagyon hamar megkaptam az eredményeket és az észrevételeket is.

Igen pozitív, hogy online képzéshez képest nagyon sok olyan feladat volt, amelyek értékelése jelentős "emberi" munkát igényelt a képző intézménytől, mentortól. Nemcsak egyszerűen online kitölthető/javítható teszten alapult a számonkérés, hanem átnézendő, kipróbálandó dokumentumok szerepeltek benne szép számmal. A kiadott tananyagok, kítűzött feladatok változatosak voltak, amelyek ráadásul jól hasznosíthatóak a pedagógusok munkája során. Apróságként, a használt keretrendszer a google classroom igényli gmail-es cím használatát, azok akik ilyennel nem rendelkeznek kénytelenek ideiglenesen létrehozni egyet és a dokumentumokat, tananyagokat átvarázsolni a saját rendszerükbe megőrzés, későbbi felhasználás céljára. Talán el lehetne gondolkodni más rugalmasabb keretrendszer használatán.

Minden szuper volt!

Sok új dolgot tanultam a tanfolyamon, melyet a mindennapi munkámban hasznosítani tudok.

Számomra hasznos és új programokat ismerhettem meg.Segítségükkel színesebbé,változatosabbá tehetem a tanítási órákat.Köszönöm a lehetőséget!

Nagyon hasznos és tartalmas képzést kaptam, folyamatos visszajelzéssel és pozitív megerősítéssel! Csak ajánlani tudom mindenki számára, aki a mindennapokban is hasznosítható és alkalmazható tudást szeretne szerezni. Hálásan köszönöm a lehetőséget!

Minden rendben volt

Rendkívül hasznosnak éreztem a képzésen elsajátított ismereteket, hiszen ezeket be tudom építeni a mindennapi nevelő-oktató munkámba. Köszönöm a lehetőséget és a segítséget a konzulensemtől! Másoknak is szívesen ajánlom ezt a képzést!.

Újszerű, érdekes motiváló feladatok.

A gyakorlati használhatóságra azért adtam 4 pontot, mert a feladatok főként iskolában hasznosíthatók, de sok olyan ötletet és segítséget kaptam, melyet óvodában is tudok alkalmazni. Hatalmas előny volt, hogy nem kellett utazgatni, nem voltak konkrét időpontok, hanem mindenki a saját ütemében haladhatott, és szabadon választhattuk meg a feladatok sorrendjét is.

Nekem a továbbképzés nagyon tetszett. Jók voltak a modulokhoz a segédanyagok! Én a képzéssel több, mint 30 órát töltöttem el. Számomra időigényesebb volt. Azt hiányolom, hogy a záró dolgozatomat több, mint két hónapja feltöltöttem, s azóta sem kaptam visszajelzést róla!

Mindennel maximálisan meg voltam elégedve, érdekes, jól hasznosítható ismeretekkel gyarapíthattam eszköztáramat. A konzulensi segítség, értékelés is nagyon pozitív, támogató volt. Köszönöm!

Jól követhető volt a menete. Könnyen teljesíthető.

Az alkalmazott oktatási módszerek teljes mértékben megfeleltek az elvárásaimnak.

Köszönöm a lehetőséget, a kezdet kicsi informatikai nehézséget okozott, de ez a folyamatban javításra került. Tetszett a téma és a kapcsolattartási forma is.

Az IKT pedagógusoknak képzés során elsajátított új ismeretekkel, a különböző programok használatával bővült a tanulók kompetenciafejlesztésében alkalmazott módszereim köre. Tanóráimon nagyobb teret kap a digitális tábla , valamint a tanulói táblagépek használata. A gyerekek is örömmel fogadják ezt a tanulási formát .

Tanultam új dolgokat, emellett korábbi, már nem, vagy alig használt ismereteimet elevenítette fel. A tanfolyam rámutatott arra, hogy a napi gyakorlatom részévé kell tenni az IKT eszközök használatát. Köszönöm!

Kicsit nehézkesnek érzem a kommunikációt. Az első feladatokra nagyon hamar megkaptam az értékelést, de az utolsó kettőre sokat kell(ett) várni. (A záródolgozatot majdnem 1 hónapja küldtem el, és még nem kaptam rá értékelést.) Pedig nagyon kíváncsi vagyok az eredményre. Az e-mailre egyáltalán nem kaptam választ, a képzési szerződés célba éréséről szintén. Különben más rendben volt, Kuknyó Zoltán fejlesztő értékelései hasznosak voltak.

Köszönöm a lehetőséget. Számomra az is egyfajta pozitív hozadéka a képzésnek, hogy diákként kipróbálhattam a már jó ideje használt google tantermet.

Köszönöm konzulensem bátorító megjegyzéseit és pozitív hozzáállását! Nagyon hasznos volt a továbbképzés ezen formája, hiszen saját tempómban, saját ritmusomban tudtam haladni. Sikerült felidézni a régi ismereteket és szerencsém volt újat is tanulni. Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítségét és munkáját!

Nagyon örömteli volt számomra, hogy saját tempómban tudtam haladni, a szükséges tananyagot igény szerint tudtam ismételten átolvasni.

Tetszett a képzés. Szívesen ajánlom másoknak is. Több új ismeretet szereztem. Ezeket biztosan tudom alkalmazni a munkám során, hiszen a diákok részéről sokkal nagyobb a kereslet az ilyen tanórai feladatok iránt. Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen

Mivel a tanfolyam online, nehezebb volt számomra a beadandók elkészítése. Több esetben kitartó kísérletezéssel jöttem rá dolgokra, nem volt, aki használatban mutatta volna meg, magyarázta volna el, amit alkalmaznom kellett. Ennek ellenére elégedett vagyok magammal, hogy sikerült a nehézségeken túljutni és ma már a gyakorlatban használom a tanfolyam során megszerzett tudást.