PC-School PC-School
4400 Nyíregyháza, Nyírfa u 17. info@pcschool.hu 20/337-1927

Vállaljuk cégek vagy magánszemélyek weblapjának, webáruházának elkészítését, beindítását, az utána történő weblap frissítés, karbantartás megtanítását.

Ma már a vállalati kultúra része, valamint kiváló marketingeszköz a honlap, az internetes megjelenés. Egy jó honlap sok esetben elengedhetetlen eszköze a versenyképesség megőrzésének. Egy jól elkészített honlap segítségével a kisvállalkozások az Interneten akár a nagyokkal azonos esélyekkel indulhatnak. Honlapkészítési tevékenységünk során ezért mi is szem előtt tartjuk, hogy weboldala hozzájáruljon a jó ügyfél- és partnerkapcsolatok kiépítésére. A honlap készítése során vállaljuk az egyszerűbb, statikus honlaptól a bonyolultabb, dinamikus portálokig, üzleti weboldalakig az Ön elképzeléseinek megvalósítását, vagy a meglévő honlapja újratervezését. A jó honlap hatékony reklámfelület, amely hozzájárul a cég hírnevének széleskörű elterjesztéséhez.

Kívánságára elkészítjük a cége arculatával megegyező grafikus megjelenést is. Ha cége arculatkialakítására szeretné segítségünket kérni, akkor komplex szolgáltatást tudunk nyújtani névjegykártyakészítés, céglevelek, mappák stb. grafikájának megtervezésében is.

További információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Néhány referenciamunkánk: